In Beweging bij a.s.r.

Jouw ontwikkeling,
vitaliteit en inspiratie
voortaan in
één portal

In beweging blijven is bij a.s.r. meer dan werken aan je conditie of veranderen van functie. Je blijft ook in beweging door aandacht te besteden aan je mentale conditie, je ontwikkelings-pad of je balans werk-privé.


Het aanbod van wat je allemaal via a.s.r. kunt doen om het beste uit jezelf te halen, vind je voortaan via 6 pijlers in het Infonet-portal In Beweging bij a.s.r.


In een nieuwe rubriek in de komende i.p.’s komt steeds iemand aan het woord die een keuze heeft gemaakt uit een van deze pijlers.

Inzetbaarheid


Hoe zorg je dat jouw arbeidsmarkt­waarde op peil blijft en dat je plezier hebt in je werk? Het aanbod dat je onder deze pijler vindt, geeft je het antwoord op deze vragen.

Omgeving


Een gezonde werkomgeving geeft een positief effect op je welzijn, gezondheid en je presta­tievermogen. Hier vind je handva­ten voor hoe je jouw werkomge­ving gezond houdt en hoe je de mogelijkheden van het pand optimaal benut.

Persoonlijke groei


Hier vind je het opleidingsaanbod binnen en buiten a.s.r. Neem zelf de regie door bijvoorbeeld opleidingen te volgen of te werken aan je loopbaan met een ontwikkelcoach.

Zingeving


Hier vind je activiteiten en trainingen waarmee je een persoonlijke bijdrage kunt leveren aan ‘helpen door te doen’.

Levensinvulling


a.s.r. vindt het belangrijk dat jij de mogelijkheden krijgt om jouw leven in te vullen zoals jij daar behoefte aan hebt en die passen bij de verschillende fases in jouw leven. Via deze pijler kun je aan tools komen om een goede balans tussen werk en privé te vinden.

Een greep uit de activiteiten per pijler aankomende periode:


Fysieke en mentale gezondheid

- Workshop Piekeren 16 mei


Inzetbaarheid

- Mijn motivatie en sollicitatiegesprek, 16 mei

- Linked-In, zo maak je een professioneel profiel, 13 mei


Persoonlijke groei

- Daag jezelf uit, creatief denken, 25 juni

- De verrassing zit van binnen, 28 mei

Zingeving

- Frisse blikken sessie voor Stichting Tolerance

- Goodhabitz training – Natuurlijk Duurzaam


Omgeving

- Jouw energie: energiegevers en energievreters, 24 juni

- Goodhabitz training – Teamwork

Levensinvulling

- Goodhabitz training – Trekhaak gezocht, maak je dromen waar!

Fysieke en mentale gezondheid


Je vindt hier verschillende thema’s die met gezondheid te maken hebben, zoals bewegen, roken, alcohol of ander middelengebruik en het ervaren van (werk) stress.