HR Update


Nieuwe online campagnes ook met collega’s

Kort na de introductie van de nieuwe werkenbij-site is de nieuwe online branding campagne hierover live gegaan. Hierin zijn dezelfde collega’s te zien, die meewerkten aan het fotoconcept van de site. Je kunt de banners op je privé-telefoon tegenkomen. Als je door klikt, kom je op de werkenbij-site. De ip-adressen op het werk zijn uitgesloten voor de campagnes.

a.s.r. host Data Science Meet & Greet

a.s.r. was de host van de derde editie van de Data Science Meet & Greet, georganiseerd door het CIO Platform Nederland. Doel van dit event is de dagelijkse praktijk en het onderwijs dichter bij elkaar te brengen. Via pitches presenteerden 8 grote bedrijven en organisaties hun activiteiten op het gebied van data science, om vervolgens kennis te maken met de data scientists van de toekomst tijdens de Meet & Greet.
Hoe zit het met duurzame mobiliteit?

Het afgelopen jaar heeft een team van Services, MVO en HR – als onderdeel van onze MVO-doel-stellingen – de mogelijkheden onderzocht om ons woon-werkverkeer, de leaseregeling en zakelijk reizen (onderdeel van het cluster mobiliteit van De Andere Cao) verder te verduurzamen. Momenteel wordt dit onderzoek uitgewerkt in een aantal aanpassingen en nieuwe regelingen. Hier worden jullie komende tijd in meegenomen.


Vergroot je verzekeringskennis
met de Verzekering Academy

De kick off van de Verzekering Academy was op 11 april. Dit nieuwe initiatief is bedoeld om medewerkers te helpen hun kennis over verzekeren en over a.s.r. te vergroten. In het gevarieerde aanbod, dat op Mijn Ontwikkeling staat, vind je onder meer NIBE-opleidingen, maar ook worden er gastlezingen georganiseerd en staat er regelmatig een bedrijfsonderdeel van a.s.r. in de spotlights.