a.s.r. doet het,
al 300 jaar

Alleen een bedrijf dat zijn geschiedenis koestert, heeft een toekomst. Dat geldt ook voor a.s.r. En die historie wordt in het komende jubileumjaar extra belicht. De tentoonstelling ‘a.s.r. doet het, al 300 jaar’ geeft een unieke inkijk in de ontwikkeling van het verzekeringsland en in het bijzonder van a.s.r. en al haar voorlopers.

Door Sandra Meijer


De tentoonstelling vertelt aan de hand van bijzondere stukken de geschiedenis van a.s.r. en haar plek in de Nederlandse maatschappij. De voorbereidingen zijn al in volle gang en vanaf half december zal de tentoonstelling langzaam vorm krijgen.

De officiële opening met genodigden vindt plaats op 15 januari 2020. Het gehele semi-publieke gebied wordt onderdeel van de expositie en iedereen kan tijdens kantooruren het verhaal van a.s.r. lezen en ervaren.


Ook komen er diverse openstellingen op zaterdag. Daarnaast is de redactie van i.p. bezig om een magazine te maken, met een keur van historische stukken uit de tentoonstelling. Om nog eens na te genieten of de highlights te bekijken als je niet bent geweest.

Op 12 juni wordt de tentoonstelling afgebouwd om plaats te maken voor nog een bijzonder

evenement...

Save the date!


.. want last but not least is er op donderdag 25 juni (vanaf 17.30 uur) een feest voor alle medewerkers!


De verdere invulling blijft nog even geheim, maar zet deze datum vast in je agenda, want dit wil je
natuurlijk niet missen.