Dit is de winnaar van de vakantie-
fotowedstrijd 2019!

De vakantiefoto 2019 was een strijd tussen Masha Klinge en Eric van Rooij. De originaliteit van Masha moest het na stemming van de redactie toch afleggen tegen de stilistisch mooie foto van Eric in Normandië van een Canadese Memorial. Eric wint het diner voor 2.

Winnaar
Eric van Rooij

Harrie Bekkers

De redactie was weer aangenaam verrast door de vele originele inzendingen. Waar Marko Bosscher helemaal senang is in Doorn op de camping, reist Bert Wisman

helemaal naar Tanzania om daar a.s.r. vast te leggen. Minstens zo ver ging Arjan Brander die de geboorteplaats van Mandela in Zuid-Afrika bezoekt en daar het a.s.r.-logo terugziet op een jack van Feijenoord.


Edwin van de Woestijne van Vastgoed komt zelfs op vakantie niet los van zijn werk als hij in Japan bij Nagasaki een kopie aantreft van a.s.r.’s Haagse Passage. Communicatie-collega Renske Timmerman liet Vivat namens a.s.r. achter In Lille, maar voor 2 van haar 4 dochters stond er nog genoeg op het menu. Erik Weijgertze houdt het wel heel dicht bij huis met ASR achterop een stroopfles.

Renske Timmerman

Marko Bosscher

Edwin
van de Woestijne

2019 was het jaar van de doppers. Harrie Bekkers in de Provence, Erik Rietveld in Noorwegen en Tonny

Knake in het Duitse BernKastel zorgen voor mooie uitzichten. Medelijden heeft de redactie met Rob Kok die gezien het oude logo van a.s.r. voor het laatst 10 jaar geleden op strandvakantie moet zijn geweest.

Erik Weijgertze